Гороскоп на тиждень з 16 по 22 квітня 2018 року

16.04.2018, 09:34

ОВЕН

Тих з вас, хто народився в березні, доля в ці дні може порадувати найнеймовірнішими сюжетами. Тому не сидіть склавши руки, якщо не хочете потім з жалем спостерігати, як хтось інший приміряє лавровий вінок, який по праву міг би належати вам. У квітневих Овнів буквально на порожньому місці стануть виникати конфлікти. Постарайтеся утриматися від критики і порад, якими, за великим рахунком, зараз все одно ніхто не скористається.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ

Поспішайте знайти гідне застосування своїм здібностям: з їх допомогою вам вдасться домогтися успіху в справах кар'єри. Якщо останнім часом ви не могли похвалитися абсолютною гармонією в сімейному житті, то зараз є чудова нагода все налагодити. Можливі романтичні знайомства. На жаль, у Тельців кінця знака в неділю чуття на обстановку злегка притупиться, вони стануть схильні до критики, жорстким, а деколи несправедливим звинуваченням.
Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця, субота.
Несприятливий день - немає.

БЛИЗНЮКИ

Травневим Близнюкам в терміновому порядку потрібно визначитися з метою - шанси на успіх такі великі! Та й ваше оточення не відмовить вам у допомозі. Народженим в першій декаді червня краще відкласти активні дії, оскільки вони, швидше за все, не помітять підводних каменів, на які ненароком можна напоротися. Враховуйте і те, що від вашого настрою і поведінки буде залежати обстановка в будинку. У Близнюків кінця знака вдала середина тижня - саме час зайнятися вирішенням поточних проблем.
Сприятливі дні - середа, четвер.
Несприятливий день - немає.

РАК

З початку тижня у червневих Раков справи застопоряться: схоже, керуючись помилковими висновками і переоцінюючи власні сили, ви недооцінили чужі можливості. Тим, хто народився в липні, бажано не прогавити момент, коли можна відновити відносини, налагодити нові знайомства і скористатися вже наявними зв'язками з потрібними людьми. Близькі теж з радістю готові будуть запропонувати вам свою допомогу. І взагалі, зараз навіть своїх недругів ви зможете перетворити в шанувальників і друзів.
Сприятливий день - субота.
Несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ

У липневих Львів в ці дні все стане виходити на диво швидко і легко, адже обставини почнуть складатися саме так, як хочуть того вони. Народженим в середині знаку бажано утримуватися від критичних зауважень. Повірте, навіть якщо ви сповнені найблагішими намірами, зараз ваші слова або розлютять, або скривдять. У Львів кінця знака не виключені серйозні професійні проблеми. Та й особисті відносини чреваті конфліктами. Вам слід ретельно зважувати всі свої дії, стримувати амбіції і емоції.
Сприятливі дні - середа, четвер.
Несприятливий день - понеділок, п'ятниця.

ДІВА

Серпневим Дівам на цьому тижні корисно буде по-іншому поглянути і на себе, і на ті події, що відбувається навколо їх них: правильно зроблені висновки допоможуть провести позитивні зміни. У вересневих Дів весь тиждень вдалий для реалізації їх планів, оскільки вони стануть досить активними і прозірливими, а їхні погляди та ідеї виявляться затребуваними і вельми продуктивними.
Сприятливі дні - понеділок, вівторок, п'ятниця, субота.
Несприятливий день - немає.

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що у вас в ці дні може з'явитися спокуса в усьому діяти навмання. Але така позиція здатна довести ситуацію до повного абсурду або поставити все з ніг на голову. Для ваших партнерських відносин це теж не найкращі часи. Інший раз конфлікт може виникнути без видимої причини. Не забувайте, що, по-перше, в цьому житті просто так нічого не дається, а по-друге, що ви відповідаєте не тільки за себе, але і за тих, хто поруч.
Сприятливий день - немає.
Несприятливі дні - п'ятниця, субота.

СКОРПІОН

Не останню роль в відбуваються в ці дні події зіграють ті відносини, які у вас складуться з колегами, близькими і друзі. Простежте, щоб у спілкуванні не було різких дій і висловлювань, інакше якраз з вини таких ось виступів можливі образи і сварки. Але якщо ви виберете розумну тактику згладжування гострих кутів, то вам вдасться спрямувати події в потрібне вам русло. Скорпіонів середини знака в справах очікує успіх, а з боку оточуючих ви відчуєте повагу і визнання.
Сприятливий день - субота.
Несприятливий день - понеділок.

СТРІЛЕЦЬ

Якось самі собою в даний період листопадові Стрільці виявляться в більш вигідних умовах порівняно з іншими. Скористайтеся цим, не втрачаючи часу. Ті, хто народився в середині знаку, схоже, на цьому тижні не перепрацюють: вони стануть робити тільки те, що не вимагає великої напруги і що подобається. Ну і правильно - такий захист організму окупиться підвищеною працьовитістю в інший час. Стрільцям же кінця знака до четверга багато в чому вдасться досягти успіху.
Сприятливі дні - вівторок, неділя.
Несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ

З понеділка над Козерогами, народженими в грудні і в другій декаді січня, почнуть збиратися хмари: стане псуватися настрій, може погіршитися самопочуття, та й оточення поведеться з ними не зовсім ласкаво, через що можливі серйозні конфлікти. А ось тим, що народилися в першій декаді січня обставини гратимуть на руку і в службових справах, і в особистих, а висунуті ними пропозиції виявляться цікавими і своєчасними. І взагалі, ви легко зможете справити найприємніше враження на людей, в спілкуванні з якими зацікавлені, тому щосили постарайтеся, щоб вас помітили.
Сприятливий день - середа.
Несприятливі дні - вівторок, субота.

ВОДОЛІЙ

Близькі та рідні січневих Водоліїв не забудуть в ці дні перекласти на їхні плечі свої турботи і клопоти, з якими вони могли б прекрасно впоратися самі. Але зате за свою працю ви в програші не залишитеся - ставлення до вас зміниться на очах! У лютневих Водоліїв, навпаки, на рівному місці виростуть перешкоди і без видимих ​​причин порушаться домовленості. Причому найбільш чітко суперечності і розбіжності проявляться в сімейному житті: те, з чим ви раніше мирилися або взагалі не помічали, зараз може довести до сказу.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - вівторок.

РИБИ

У вас є всі шанси досягти успіху в справах кар'єри як завдяки підвищеній мобільності і швидкості реакції, так і завдяки вмінню тримати руку на пульсі подій і робити далекосяжні висновки. Непогано стануть складатися в ці дні і ваші партнерські відносини. Причому багато в чому в цьому буде саме ваша заслуга, адже це ви спробуєте оточити людей турботою і увагою. І вони дадуть відповідь вам тим же, і ви зрозумієте, як це здорово, якщо є ті, кому небайдуже, що з вами відбувається, і хто завжди готовий втішити і підбадьорити.
Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця, субота.
Несприятливий день - немає.

 

Читайте АСН в Google News