У Савченко був любовний роман в армії, озвучені подробиці

09.04.2018, 22:45

Нефракційний народний депутат Надія Савченко характеризувалася абсолютно неадекватною поведінкою, яка дивувала навіть досвідчених військових. Про це розповів відомий атовець, колишній військовослужбовець 95-ї окремої штурмової бригади Євген «Жора» Турчак.

За його словами, з усіх 300 осіб він згадав тільки двох: Савченко та Сергія, який любив її.

«Це була строкова служба в розвідувальній роті. На базі нашої розвідроти готувалася ротація в Ірак. Туди з'їжджалися контрактники з усієї України, і на базі нашої роти вони готувалися змінити тих, хто там вже був. Серед цих контрактників була і Надя Савченко. Я вже не пам'ятаю точно, скільки тривала ця підготовка, але з усіх 300 осіб я запам'ятав двох людей: Савченко і Сергія, який хотів її ... Тобто аж двох осіб з трьохсот. Були плітки про те, що щось там вдалося-таки, тому що в казармі за місяць нічого не вийшло - вона в нього стільцями кидалася. Таке», - сказав він.

Також екс-колега Савченко заявив, що адекватною вона не була ніколи: «Можна навести дуже багато прикладів неадекватної поведінки. Вона не якась там біла ворона або по-іншому мислить, я таких знаю, у нас теж такі були. Це просто неадекват», - сказав він.

Читайте АСН в Google News