Чому Супрун практично неможливо звільнити

04.04.2018, 18:55

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун користується підтримкою Заходу і представляє в Україні інтереси фармацевтичного бізнесу, тому змістити її з посади дуже складно. Таку думку висловив директор інформаційно-політичного центру "Перспектива" Павло Рудяков на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

пані Супрун чиновницькі позиції сильніші, ніж у самого Гройсмана. Супрун не можна зняти, якщо не попередити посольства деяких розвинених держав чи, принаймні, лобістські групи розвинених держав. У Супрун є ще завдання в країні", - зазначив політолог.

За його словами, "парашутист" Уляна Супрун представляє в Україні інтереси деяких представників міжнародного фармбізнесу, тому навіть з позиції "в.о." змістити її буде складно. При цьому експерт додав, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман, розуміючи це, щосили захищає чиновницю-іноземку, розраховуючи, що це, з часом, йому зарахується на Заході.

Нагадаємо, згідно з інформацією ЗМІ, Адміністрація президента готує переформатування уряду, наполягаючи на заміщенні 4 міністрів, включаючи в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Нібито знайшлися кандидатури і на крісло самого прем'єр-міністра.

Читайте АСН в Google News