Логвинський про розмови у кабінеті Холодницького: Це - маніпуляція!

04.04.2018, 15:05

Оприлюднений епізод запису розмови народного депутата в кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури був маніпуляцією. Про це заявив народний депутат Георгій Логвинський у кулуарах парламенту, передав кореспондент ASN.

"У фразі "я цю справу не закрию" йдеться про правозахисників, а не про мене. Це ж треба було так зманіпулювати. Далі Холодницький мені відповідає: за законом ти зобов'язаний, а він каже: за законом я і буду діяти. Ось і вся розмова. Яке розголошення?" - зазначив нардеп.

За його словами, в наведеному епізоді йшлося про звернення Української Гельсінської Спілки в САП і НАБУ щодо неправомірних дій цих органів щодо самого Логвинського. При цьому політик додав, що розмова тривала всього 15-20 хвилин, тому вирізка в 10 секунд просто "вирвана" з контексту.

Сама розмова, частина якої була оприлюднена, складалася з трьох частин. Так, нардеп розмовляв з чиновником як заступник голови парламентського комітету з офіційним зверненням в письмовому вигляді, також була "людська" розмова, що не торкалася справ, а також обговорювалася інформація про те, що через НАБУ чинився тиск. На його думку, такі маніпуляції з записами свідчать або про некомпетентність працівників НАБУ, або про чиєсь замовлення.

За його підозрою, атаки на нього почалися після того, як в ефірі одного з популярних ток-шоу він заявив, що контракт про постачання електроенергії до Криму є незаконним. Нагадаємо, НАБУ опублікувало записи прослушки, яка велася в робочому кабінеті голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

На відео немає зображення - тільки роздруківка тексту. На початку аудіозапису, пояснює у відео НАБУ, чутно розмову Холодницького і його друга - депутата Верховної Ради Георгія Логвинського з "Народного фронту". Вони обговорюють хід розслідування справи, в якій фігурує будівельна компанія, пов'язана з депутатом.

Читайте АСН в Google News