Потерпілий знову не з'явився в суд над хуліганом Коханівським

28.03.2018, 20:59

Сьогодні на засідання Святошинського суду у справі про бійку, влаштовану лідером ОУН, вдруге не з'явився потерпілий, передає кореспондент ASN. При цьому адвокати Миколи Коханівського зажадали оштрафувати потерпілого за те, що він не інформує суд про причини відсутності.

У той же час суддя вирішив продовжити засідання без потерпілого. Прокурор зачитав обвинувальний акт у справі, але підозрюваний у хуліганстві Микола Кохановський заявив, що не визнає провини.

Нагадаємо, 21 жовтня 2017 року Києві біля станції метро "Академмістечко" правоохоронці затримали командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Він поранив з травматичного пістолета екс-командира одного з взводів «Правого сектора» Руслана Качмалу з позивним «Рем».

"Кохановський 21 жовтня 2017, приблизно о 16.20 зустрів громадянина Качмалу і спровокував з ним словесний конфлікт. Після цього, він з метою провокації конфлікту наніс потерпілому удар в обличчя, дістав з-за пояса пістолет і стріляв в Качмалу, завдавши йому легкі тілесні ушкодження" , - зачитав звинувачення прокурор. Кохановський же у відповідь зажадав, щоб до зали доставили потерпілого Качмалу.

Після цього головуючий у справі суддя оголосив наступний порядок розгляду цієї справи - дослідити докази, допитати потерпілого, допитати свідків, допитати обвинуваченого. Таким чином засідання перенесли на 18 квітня, 14-00.

Читайте АСН в Google News