Шантажувати не вийде. Командувач ОС розповів про родичів в Криму

21.03.2018, 07:58

Брат командувача Об'єднаними силами на Донбасі Сергія Наєва живе в окупованому Криму, але військового це "не обтяжує". Про це командувач Об'єднаними силами (ОС) на Донбасі, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів в інтерв'ю "Укрінформу".

"Я приніс присягу на вірність українському народу, і у мене немає ніяких застережень. Я виконаю ті завдання, які поставлені переді мною народом України, Верховним головнокомандувачем. Проживання членів моєї сім'ї в Криму мене не обтяжує і не пов'язує жодним чином", - заявив командувач .

Як повідомив Наєв, з 1995 року його батьки і молодший брат залишалися в Криму, де завершив службу батько-військовий. Іноді він спілкується з родичами по телефону і не приховує цей факт.

"Що стосується дій брата на окупованій території – він доросла людина, і за його вчинки я відповідати не можу", - додав Наєв. Також він повідомив, що у його брата збереглося українське громадянство.

Раніше ми розповідали, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі, генерал-лейтенант Сергій Наєв, заявив, що основне завдання, яке поставлене перед командуванням Об'єднаних сил - не тільки вести оборонні дії, а й звільнити окуповані території Донбасу, райони Донецької і Луганської областей від загарбників.

Читайте АСН в Google News