Пропаганда перетворила росіян в злісних дебілів - Макаревич

19.03.2018, 19:45

Лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич на своїй сторінці на Facebook розповів про те, що росіяни за останні три роки перетворилися в "злісних дебілів". Такі слова він написав у коментарі під своїм постом в соцмережі. Співак з'їздив в США і поділився думками про своїх сучасних росіян.

"Якихось три роки не був у Америці. І вперше вразило - наскільки вони спокійніші, веселіші і добріші за нас. Це не вони стали кращими - вони не стали кращими. Це з нами відбувається щось жахливе", - написав він.

"Відкрили якийсь двадцять п'ятий кадр, який реально перетворює людей в злісних дебілів". - додав лідер "Машини часу".

У той же час російський співак, композитор, автор пісень Юрій Лоза заявив, що можливо лідера групи "Машина часу" і оточують "злісні дебіли", а інші люди, на його думку, нормальні.

Раніше Макаревич обурювався, що влада РФ не намагаються пояснити, чи правдива інформація, викладена фондом опозиційного політика Олексія Навального у фільмі про власність прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. За словами Макаревича, він, як середньостатистичний споживач інформації, після перегляду фільму про Медведєва чекав аргументів від влади.

Також музикант дуже різко "привітав" росіян з Великоднем. «Звідки навколо стільки злості і ненависті? Ми ненавидимо англійців, американців, українців, лібералів, геїв, але насправді ми ненавидимо один одного. Ісусового любов і смиренність тут поруч не валялися ", - написав він.

Читайте АСН в Google News