Ватажок "тітушок" Крисін з'явився в суд. Але тепер уже без адвоката

19.03.2018, 15:10

Підозрюваний у причетності до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія ватажок "тітушок" Юрій Крисін таки з'явився на засідання Апеляційного суду 19 березня. Але в той же час він прийшов без адвоката, передає кореспондент ASN.

Крисін тепер просить суд дати 2-3 тижні на ознайомлення з його справою вже нового адвоката, якого незабаром обіцяє знайти. Суд дозволив Крисіну взяти паузу і переніс наступне засідання на початок травня. У той же час сторона звинувачення заявила, що Крисін говорить неправду, бо у нього - відразу три адвокати. Прокурор Олексій Донський попросив суд обмежити терміни ознайомлення нового адвоката "розумними термінами".

Також адвокат потерпілих Євгенія Закревська заявила, що таким чином Крисін хоче затягувати суд, щоб у результаті уникнути відповідальності. Нагадаємо, раніше Юрій Крисін подав клопотання до Дарницького суду Києва з проханням про проведення закритого судового процесу, а також про забезпечення йому безпеки шляхом надання особистої охорони і охорони його майна. Відповідні клопотання від Крисіна 14 березня надійшли до Дарницького райсуду Києва, де розглядається справа про вбивство "майданівців". Сам суд Крисін також пропустив.

Якщо він не з'явиться на наступне засідання Дарницького суду 26 березня, суд постановив привести його силою.

Читайте АСН в Google News