Модель plus-size повністю оголилася для популярного глянцю

15.03.2018, 21:01

Відома американська модель plus-size Ешлі Грем не знає, що таке комплекси і на своєму прикладі допомагає іншим пишнотілим дівчатам позбутися від них, повідомляє Ukr.Media.

Знаменитість зважилася на еротичну фотосесію для глянцю V Magazine. А свої фото заборонила ретушувати. Ешлі розповіла, коли вперше побачила на своєму тілі целюліт і що мама допомогла їй прийняти себе такою, яка вона є.

"Я пам'ятаю, як у мене почав проявлятися целюліт в середній школі. Не забуду той день, коли я підійшла до мами і запитала її:" Чи не виглядає це огидно? Це ж жахливо! ". У той же момент вона спустила свої штани і заявила:" Подивися! У мене він теж є", - згадала модель.

За словами Грем, мама їй пояснила, що не варто боятися змін у фігурі. "Вона подивилася тоді на мене і закотила очі. Вона не стала говорити, виглядає це красиво чи потворно. Вона просто дала зрозуміти, що це не варто ніяких обговорень", - додала знаменитість.

Повна американська модель недавно знялася в рекламі купальників разом зі своєю 53-річною матір'ю Ліндою. Фотографії були опубліковані в Instagram Лінди Грем. До слова, мама Ешлі - така ж гарна, як і дочка. Але зовні вони не схожі.

Читайте АСН в Google News