Помер відомий телеведучий Олесь Терещенко

13.03.2018, 09:50

Відомий журналіст і телеведучий Олесь Терещенко помер від раку на 44-му році життя. Про це у своєму Facebook повідомила редактор телеканалу UA: Перший Юлія Спасокукоцька. За її словами, Терещенко помер в понеділок увечері, 12 березня.

Олесь Терещенко - один з перших ведучих програми новин ТСН на телеканалі 1+1. У серпні 2017 року він повідомив, що хворий на рак, і попросив про допомогу. На його заклик відгукнулися тисячі людей. Натхнений їх підтримкою Олесь відчайдушно боровся за своє здоров'я. Зараз на сторінці телеведучого в соцмережі з'являються все нові співчуття і теплі спогади про нього.

У грудні 2017 року страждаючий від онкологічного захворювання журналіст і телеведучий Олесь Терещенко повідомив про стабілізацію свого стану. Тоді він тільки повернувся з обстеження з клініки Ізраїлю.

"Вибачте, але повернення на екран тільки в планах на 2018 й. Дай Боже, з новим проектом! А поки - новий етап лікування. Слава богу - стабілізація. Але треба тиснути далі. І тому призначені ще чотири курси - продовжуємо за найбільш потужною на даний момент схемою ... Зараз готуюся в лікарні в Києві", - написав Терещенко. Він додав, що в боротьбі з хворобою йому "дуже допомагають віра і духовна робота над собою".

Читайте АСН в Google News