Чи правда, що Мерлін існував? Королева Великої Британії написала лист школяреві із Запоріжжя

12.03.2018, 07:45

Королева Великої Британії Єлизавета II написала лист школяреві із Запоріжжя. 10-річного хлопчика звуть Савелій Васильєв, раніше він написав королеві звернення-прохання розповісти про життя в Букінгемському палаці.

Він цікавився культурою Великої Британії, багато читав про королеву, але відповідей на всі питання, які його цікавили, отримати не міг, тому і направив лист королеві, повідомляє Укрінформ.

"Англійськими казками і легендами про короля Артура, лицарів Круглого столу і чарівника Мерліна, вивчав географію цієї острівної держави, Букінгемський палац, багато читав про англійську королеву, намагався уявити її життя. І одного разу прийняв рішення написати Єлизаветі II - запитати чи відчуває вона себе по справжньому королевою в своїх королівських палатах, який з 6 тронів у неї найулюбленіший, чи вірить вона, що чарівник Мерлін існував і так далі", - розповів школяр.

Хлопчик розповів, що через деякий час після відправки він отримав лист, підготовлений фрейліною Дженніфер Гордон-Леннокс за дорученням королеви Великої Британії. У відповіді містилася подяка королеви за лист, інтерес до королівської сім'ї і британської культурі. Васильєв зазначив, що лист надруковано на королівському папері кольору слонової кістки з гербом Букінгемського палацу. Звернення і підпис були зроблені від руки.

Читайте АСН в Google News