Помічник Савченко прокоментував свою причетність до справи Рубана

09.03.2018, 21:19

Помічник нардепа Надії Савченко – Олег Мезенцев заявив, що з новин дізнався про те, що є фігурантом підозри СБУ у справі глави Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. Про це передає ТСН.

Мезенцев в справі Рубана названий співучасником злочину. Він також розповів, що написав заяву на звільнення з посади помічника Савченко. Після цього він поїхав працювати за кордон, звідки отримав запрошення на роботу. Однак Мезенцев не сказав, ким і в якій країні працював.

Він упевнений, що Рубан не причетний до інкримінованих йому злочинів. Тепер уже колишній помічник Савченко зазначив, що останній раз бачив Рубана в Нацакадемії держуправління при президенті України. «Я вчився з його синами, він прийшов на випускний до сина, там в останній раз ми і бачилися», - розповів Мезенцев.

Нагадаємо, ввечері 8 березня Володимира Рубана затримали з арсеналом зброї на КПВВ «Майорське» в зоні АТО на Донбасі. Рубану оголосили про підозру в спробі замаху на Петра Порошенка і збройне захоплення Верховної Ради, його взяли під варту на 2 місяці.

Читайте АСН в Google News