Скандал з телеведучою: дорога нянька побила дитину Ольги Фреймут

05.03.2018, 14:00

Відома телеведуча Ольга Фреймут в своєму Instagram повідомила, що дорога нянька била її сина Валерія. При цьому вона пожалілася, що не змогла розгледіти жорстокі нахили у доглядальниці.

«Навіть не віриться - як у мене, такий прискіпливої ​​і божевільної на дітях, таке могло статися? Як я не бачила? Останнім часом Валерій (1 рік 8 місяців) дуже тривожно спить вночі - раптом починає гірко-гірко плакати»... Фреймут, коли помітила, що її син боїться няню Марію, перевірила відеозаписи камер спостереження і побачила, що нянька била дитину.

«Мені стало відомо, що няня вдарила мого сина по обличчю. Дала ляпаса. Як дорослому. При цьому сказала, що це - здача, бо дитина її вкусила», - обурилася телеведуча, зазначивши, що платила няньці величезні гроші, годувала, давала водія і зняла їй гарну квартиру. При цьому вона розмістила фото няні в соцмережі.

У VIP-агентстві з підбору няні розповіли, що Марії Сенатор світить штраф. Вона родом із Луцька. Також вона потрапить у "чорний список", який формують агентства і обмінюються ним.

Читайте АСН в Google News