Україна заборонила ввезення ще чотирьох книжок із РФ

02.03.2018, 06:45

Держкомітет телебачення і радіомовлення відмовив ввозити на територію нашої країни ще чотири видання РФ, серед яких книжки про віщого Олега і княгиню Ольгу. Про це інформує прес-служба Держкомтелерадіо.

«Держкомтелерадіо відмовило ТОВ «Форс Україна» у видачі дозволу на ввезення на територію держави з Росії книжки Валентина Гнатюка, Михайла Задорнова, Юлії Гнатюк "Руни Віщого Олега" в кількості двох тисяч примірників, ТОВ Якаб Трейд - на ввезення книжки Андрія Десницького "Християнство. Сучасність. Росія, XXI століття" в кількості 10 тис. примірників і ТОВ Форс Україна - на ввезення книжок Єлизавети Дворецької "Ольга, княгиня військової удачі", Олексія Макєєва, Миколи Леонова, "Небезпечна масть" у кількості по дві тисячі примірників кожна», - сказано в повідомленні.

У Держкомтелерадіо відзначили, що наказ про відмову було видано на підставі рішення експертної ради з питань оцінки та аналізу видавничої продукції. Більшість членів ради визнали, що ці видання мають невідповідність критеріям оцінки видавничої продукції, яка дозволена до поширення на території нашої країни.

Читайте АСН в Google News