Порошенко поскаржився, що є єдиним збіднілим президентом України

28.02.2018, 17:22

Як так вийшло, що в країні все погано, а у вас добре? Таке запитання поставила журналістка президенту України Петру Порошенку, нагадавши, що це ж запитання свого часу поставив ще тоді журналіст Мустафа Наєм на прес-конференції Віктору Януковичу, передає ASN.

Журналістка уточнила, як це - бути президентом-олігархом у країні, де люди живуть на межі гуманітарної катастрофи. Порошенко у відповідь зауважив, що у журналістки вийшов не запитання, а цілий виступ і що він з повагою ставиться до її точки зору. Далі президент перерахував все, "що йому вдалося змінити за 3,5 року" і нагадав, що до його приходу Україна жила ще гірше.

"Гуманітарна катастрофа 2014 року, коли ми мали 15% падіння ВВП, 14% дефіциту державного бюджету, відсутність армії, 50% інфляції, нуль золотовалютних резервів, жебрацькі зарплати, порожній казначейський рахунок, паралізовану банківську систему, відсутність інфраструктури для боротьби з корупцією, паралізоване судочинство", - з докором відповів Порошенко.

Порошенко заявив, що не хоче обговорювати своє життя, поскаржившись, що воно "не цукор", і заявив, що він за час президентства значно збіднів. "Я - єдиний президент України, який має таку динаміку".

Читайте АСН в Google News