У Білому Домі анонсували нові санкції проти РФ

22.02.2018, 11:39

У Білому домі вже розглядають нові санкції щодо РФ у відповідь на втручання в президентські вибори і кібератаки 2017 року. Про це повідомили троє високопоставлених чиновників Білого дому, інформує агентство Reuters.

Про санкції політики повідомили, відкидаючи критику щодо дуже млявих дій в цьому питанні. Демократи і республіканці, які практично одноголосно ухвалили законопроект про санкції проти РФ минулого літа, критикували Дональда Трампа, що він не покарав Кремль і звинуватили в м'якому ставленні до російського колеги Путіна.

Звинувачення законодавців послідували після рішення адміністрації Дональда Трампа в січні не оголошувати санкції проти РФ відповідно до нового закону.

В ході брифінгу для групи журналістів троє чиновників, які брали участь у роботі над санкціями, повідомили, що процес йде повільно з юридичних причин і не може бути прискорений у відповідь на критику.

Детальну інформацію про те, коли адміністрація Трампа ухвалить рішення про санкції або які заходи будуть розглянуті, вони не повідомляють.

«Процес щодо обмежувальних заходів довгий, він негарний, він складний. Коли у нас будуть докази і ми будемо готові, то ми введемо санкції», - повідомив один із чиновників.

Читайте АСН в Google News