Порошенко вважає, що наша "оборонка" впоралася з викликами війни

21.02.2018, 18:30

Оборонпром впорався з держзамовленням. Про це глава держави України Петро Порошенко заявив під час представлення нового керівництва Укроборонпрому.

"На мою думку, були виконані дуже важливі завдання. У 2014 році, коли більшість підприємств оборонпрому не працювали, значна кількість була за межею банкрутства, а трирівневий режим у 2015 році, який я поставив як завдання, викликав великі труднощі. Але оборонпром з коліс перейшов на дво- і трирівневе виробництво.

Була організована модернізація і ремонт. Робота в цілому велася на надзвичайно важливому рівні, вважає глава держави.

"Хочу підкреслити, що за ці 3,5 року була зроблена величезна і важлива робота. Можу констатувати, що підприємства оборонпрому майже на 100%, мене може поправити Степан Полторак, виконали державне оборонне замовлення. Перейшли від ремонту і модернізації до випуску новітнього озброєння... Коли в інших країнах у мирний час це займає 10 років, у нас це займає 6-8 місяців", - сказав глава держави.

Президент подякував екс-главі Укроборонпрому за виконану роботу. А глава наглядової ради компанії Згуровський, зі слів президента, вже робить "усе для найбільшого зближення компанії з наукою".

Читайте АСН в Google News