Російський монополіст не дає відновити український зв'язок на Донбасі - Клімкін

21.02.2018, 18:22

Окупанти на Донбасі не дають провести ремонт обладнання для відновлення українського мобільного зв'язку в Донецькій області через монополію цього ринку російським оператором. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на спільній прес-конференції з главою МЗС Данії Андерсом Самуельсеном, передає «Громадське ТБ».

«Ми протягом останніх місяців намагаємося врятувати мобільний зв'язок, щоб люди могли ним користуватися. Ми не отримали жодного дозволу на безпечний ремонт мобільного зв'язку. Ви знаєте чому? Тому що окупаційна адміністрація затягла туди якогось російського провайдера, і вже зараз його картки продаються в п'ять-сім разів більше, ніж до цього звичайні послуги українського оператора», - сказав міністр.

За словами Клімкіна, всі рішення окупантів на Донбасі не ведуть регіон у Росію, а ведуть його «у нікуди». «Там сьогодні реальна мафіозна структура заробляє на трафіку, починаючи від вугілля і до всього іншого, і розпилює на металобрухт реально те, що є власністю України і українських компаній», - додав міністр.

Читайте АСН в Google News