Донецький священик поскаржився в поліцію України на бойовиків «ДНР»

19.02.2018, 20:47

Священик з Донецька звернувся в поліцію Волховахи Донецької області, щоб подати заяву на трьох російських терористів з «правоохоронних органів» так званої «ДНР», які викрали його Mercedes. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Відзначається, що 33-річний священик 15 січня перебував у Ворошиловському районі біля ЦУМу. Там до нього під'їхали невідомі в камуфляжній формі на автомобілі з закордонними номерами і почали розглядати його автомобіль.

«Невідомі, не звертаючи уваги на збентеженого господаря, сіли за кермо чужого авто і поїхали. Священик, перебуваючи в шоковому стані, відправився в прокуратуру «ДНР» з надією на допомогу. Але так звані захисники прав громадян відкрито повідомили, що такі випадки поодинокі, розкриттям злочину ніхто займатися не буде, а писати заяву немає сенсу», - відзначили в поліції.

Священик зрозумів, що за допомогою може звертатися тільки в поліцію України, так як «влада на окупованій території відсутня, усюди панує безлад і беззаконня, а всім керують невідомі переодягнені у форму».

Чоловік повідомив, що автомобіль він придбав на непідконтрольній території, але зареєстрував його в Україні. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене групою осіб). Автомобіль оголошений в розшук.

Читайте АСН в Google News