Військові пенсіонери вийдуть з акцією протесту під Раду 27 лютого

19.02.2018, 15:28

Військові пенсіонери вийдуть з акцією протесту під Раду 27 лютого. Про це на зустрічі з представниками "Опозиційного блоку" у Верховній Раді заявив голова Всеукраїнської профспілки ветеранів військовослужбовців, ветеранів учасників бойових дій, учасників АТО і поліцейських Олександр Маматов, передає кореспондент ASN.

"На 27 число (Прим.: лютого) ми збираємо під Радою велику акцію протесту військових пенсіонерів. Ми вже не будемо просити, ми будемо вимагати, щоб наше законне право щодо перерахунку пенсій було виконано", - заявив він.
У свою чергу, інші учасники зустрічі, представники численних організацій військових пенсіонерів, попередили, що настрої їхніх соратників - радикальні.

"Не факт, що нас зможуть вже стримати", - відзначали колишні військові. У свою чергу, народний депутат "Опозиційного блоку" і екс-міністр соцполітики Наталія Королевська застерегла військових від того, що уряд може їх у підсумку обдурити.

"Вони зараз роблять усе, щоб вас дискредитувати... Не факт, що вам у результаті не кинуть просто подачку у вигляді підвищення пенсії на 1,5 тис., але ж це буде черговим обманом. Як, по суті, уряд вже вас кинув , починаючи з 1 січня поточного року", - підкреслила вона.

Читайте АСН в Google News