СБУ затримала екс-міліціонера за співпрацю з терористами

01.10.2015, 16:24

Служба безпеки України затримала колишнього міліціонера, підозрюваного у співпраці з терористами. Про це повідомили в прес-центрі відомства.

«Служба безпеки України затримала колишнього начальника одного з районних відділів УМВС у Київській області, якого підозрюють у співпраці з терористами», - йдеться в повідомленні.

У рамках розслідування кримінальної справи у колишнього міліціонера було проведено низку обшуків та вилучено пістолет марки Glock 17, пістолет ТТ з глушником, 110 патронів до них, оптичний приціл до гвинтівки, дві одиниці холодної зброї.

Також у колишнього міліціонера знайдено документи, що підтверджують одержання ним посвідки на проживання в Ростовській області РФ і блокнот зі списком телефонних номерів співробітників ФСБ Росії. Крім того, у квартирі чоловіка оперативники вилучили спецблокнот суворої звітності МВС з інформацією про оперативний стан на території Макарівського району Київської області та підроблену трудову книжку.

За інформацією СБУ, близький родич затриманого свого часу очолював одне з фейкових силових міністерств «Луганської народної республіки». За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News