Меру Одеси оголошено про підозру

13.02.2018, 20:36

Детективи НАБУ сьогодні, 13 лютого, доставили в одеську мерію повідомлення про підозру у вчиненні злочину меру Геннадію Трухановому. Про це інформує Центр протидії корупції у себе на сторінці в Facebook.

«Схоже, що скоро жителі Одеси побачать свого мера. Детективи НАБУ сьогодні доставили в міську мерію повідомлення про підозру Геннадію Трухановому. Нагадаємо, що мер Одеси знаходиться у відрядженні-відпустці з грудня 2017 року», - сказано в повідомленні.

Дану інформацію також підтверджує Громадське, посилаючись на джерела в правоохоронних органах. За повідомленням видання, повідомлення про підозру були заочно також вручені чотирьом чиновникам міськради.

«Детективи НАБУ прийшли в одеську міськраду і принесли п'ять повідомлень про підозру у справі про покупку будівель заводу Краян на суму 185 мільйонів гривень. Підозри повинні були вручити меру міста Геннадію Трухановому, його заступнику Павлу Вугельману, голові комісії міської ради з питань комунальної власності Василю Шкрабаю, директору департаменту комунальної власності Олексію Спектору, а також ще одному чиновнику мерії», - передає видання.

Читайте АСН в Google News