Депутати в Україні за рік купили кріптовалюти на 195 млн гривень

13.02.2018, 08:08

Українські депутати купили кріптовалюти на 195 мільйонів гривень у 2017 році. Про це йдеться в програмі журналістських розслідувань «Гроші».

Так, нардеп Дмитро Голубов перевів в біткоіни майже 33 млн гривень. Нинішні коливання курсу кріптовалют його не хвилюють. «У мене дуже міцні нерви. Людям зі слабкими нервами краще біткоін не купувати», - розповів він і додав, що зараз найкращий час для покупки біткоіна. Голубов також упевнений, що в 2018 році біткоін буде коштувати близько $27 тисяч.

У свою чергу депутат Одеської міськради Дмитро Палпатін задекларував майже 8 тисяч біткоінів, які на момент покупки коштували 58 млн гривень. У ще одного депутата Одеської міськради Дениса Григор'єва в біткоіни вкладено 31 млн гривень. Сильне падіння курсу в цьому місяці не змусило його позбутися віртуальних грошей. Він прогнозує, що через 2-3 місяці курс біткоіна виросте на 10%.

Ще один одеський депутат Дмитро Пеструєв прогнозує, що до кінця лютого – початку березня курс біткоіна буде падати, а далі піде зростання.

Читайте АСН в Google News