Увесь штат Нью-Йорк тепер судитиметься з братами Вайнштейнами

12.02.2018, 12:25

Ерік Шнайдерман, головний прокурор штату Нью-Йорк, подав проти компанії Weinstein Company позов, який безпосередньо стосується Роберта і Гарві Вайнштейнів. У Weinstein Company ситуацію поки не коментували. Про це повідомляє УНН.

У зверненні до суду значиться, що Г.Вайнштейн жорстоко поводився з жінками, які працюють в компанії, так само він погрожував працівникам вбивством. Для цього є численні підтвердження - щонайменше шість жінок раніше вже заявили про своє бажання притягнути Вайнштейна до суду.

Сторона захисту заявила, що "справедливе розслідування" покаже, як багато з висунутих звинувачень були безпідставні. Зокрема, адвокат Г.Вайнштейна Бен Брефман заявив, що вчинки його клієнта "були не ідеальними", однак складу злочину в них немає.

"В кінці розслідування стане ясно, що Вайнштейн заохочував більше жінок на керівні посади, ніж будь-який інший лідер у галузі. І що в компанії Miramax або Weinstein Company" жодної дискримінації не було", - зазначив Брефман.

Трохи раніше актриса Ума Турман виступила на підтримку Гарві Вайнштейна, заявивши про те, що вона рада, що ситуація розгортається повільно. "Ти не заслужив кулі", - заявила вона.

Читайте АСН в Google News