Австрія підтримує введення миротворців ООН на Донбас

08.02.2018, 19:39

Австрія повністю підтримує ті пропозиції України, які стосуються розміщення миротворчої місії ООН на території окупованого Донбасу. Про це в ході спільної прес-конференції з федеральним президентом Австрії Александером ван дер Белленом сьогодні у Відні повідомив Петро Порошенко, пише ASN.

"Ми задоволені динамікою наших відносин як економічних, так і політичних, оскільки існує повне розуміння і повна координація між Австрією і Україною в міжнародних організаціях", - повідомив він.

Президент України подякував Австрії за підтримку України в рамках співпраці з Європейським Союзом: "Окремо хотів підкреслити важливість, і ми це обговорювали під час наших зустрічей, підтримки політики санкцій відносно РФ до повної імплементації Мінських угод".

Глава держави сказав, що велика частина розмови з президентом Австрії була присвячена ситуації, яка склалася на Донбасі, де донині триває російська агресія проти України.

"Спасибі за підтримку місії миротворців за мандатом Ради безпеки ООН, українських пропозицій, з боку Австрії. Для нас це дуже важливо", - заявив президент України.

Читайте АСН в Google News