Рада розгляне надання притулку безхатченкам

08.02.2018, 10:47

Нардепи займуться сьогодні питаннями культури, нацбезпеки і соцполітики. Спікер Андрій Парубій відкрив ранкове засідання Верховної Ради України в четвер, 8 лютого, передає кореспондент ASN.

Традиційно голова Ради розпочав свою діяльність з привітання народних депутатів з днями народження. Зокрема, день народження сьогодні відзначає нардеп "Народного фронту" Юрій Береза.

Відзначимо, що сьогодні Верховна Рада розгляне питання соціальної політики, культури і кілька законопроектів про нацбезпеку. Згідно з порядком денним, нардепи почнуть свою роботу з блоку питань соціальної політики: захисту житлових прав дітей-сиріт та надання притулку безхатченкам.

Потім на порядку денному - блок питань культури: проект постанови про святкуванні 25 лютого 2021 року 150-річчя від дня народження Лесі Українки. Пізніше за планом - призначення позачергових місцевих виборів.

На вечірньому засіданні не менш важливі питання: у другому читанні Верховна Рада має намір розглянути законопроект про введення кримінальної відповідальності за сприяння у здійсненні самогубств. І проект закону про призначення дострокової пенсії за віком сім'ям загиблих в ході Революції гідності.

Читайте АСН в Google News