Поліція Харкова затримала групу наркобариг зі Сходу

07.02.2018, 16:43

У Харківській області у вівторок, 6 лютого, поліція затримала етнічну групу, що збувала наркотики іноземцям. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Харківської області.

У банди вилучили понад кілограм канабісу на суму 400 тисяч гривень. Було проведено 8 обшуків на території Харківської та Полтавської областей. «Затримано п'ятьох членів злочинної групи з ознаками організованості, сформованої на етнічній основі з міжрегіональними зв'язками», - розповіли правоохоронці.

Банду організував 36-річний громадянин Палестини. Він відповідав за постачання наркотиків, їх збут, а також розподіляв обов'язки між іншими членами групи і контролював грошові доходи.

Допомагала спільникам зберігати наркотики 37-річна уродженка Сумської області, яка жила в передмісті Харкова. Українка фасувала товар по дозах для подальшої реалізації, а також вела бухгалтерію. Крім того, у групі брав участь 22-річний одесит та 25-річний громадянин Іраку, які збували наркотики виключно студентам-іноземцям, які навчались у вишах Харкова.

Канал надходження наркотиків у місто налагодив 55-річний громадянин Єгипту, який жив у Полтаві і відповідав за постачання наркотичних засобів і подальший розподіл. Всі фігуранти затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм загрожує позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News