Надія Мейхер дебютує в кіно

06.02.2018, 21:08

Співачка, телеведуча, екс-солістка групи ВІА Гра Надія Мейхер отримала свою першу роль у фільмі «Ніщо не трапляється двічі». Про це пише «Телеграф».

Стрічка є мелодрамою. Пропозицію знятися у фільмі Мейхер отримала від режисера Оксани Байрак. Незважаючи на те, що у артистки мінімальний досвід роботи в кінематографі, на цю роль вона була затверджена після перших проб. Режисер зізналася, що довго шукала актрису саме з таким типажем, як у Надії.

За сценарієм, дія фільму розгортається в декількох десятиліттях. Надія зі своєю героїнею проживає життєвий шлях від 20-ти річної дівчини до зрілої жінки з нелегкою долею. «Це непроста драматична історія, складна історія життя і долі жінки. Мені було цікаво перевтілюватися в різний вік, йти по кроках долі моєї героїні крок за кроком. Перед камерою часто доводилося плакати. Щоразу перед такою сценою, я зверталася до свого внутрішнього «я», шукала больові точки з минулого. І сльози самі проступали на очах. Я намагалася зрозуміти, що відчуває ця жінка, які у неї думки, як би я поступила в такій ситуації», - розповіла новоспечена актриса.

Зйомки фільму проходили в Києві. Прем'єра запланована на осінь 2018 року.

Читайте АСН в Google News