Тренд року: відпочинок Луценка на Сейшелах обійшовся в 2 млн грн - ЗМІ

30.01.2018, 19:23

У Брюсселі Юрій Луценко розповів журналістам, що відпочивав на Сейшельських островах «без всяких надмірностей». За його словами, по-справжньому може відпочити тільки за кордоном, до того ж це дозволяє його бюджет. Про це глава Генпрокуратури повідомив журналістам в Брюсселі, передає УНІАН.

За його інформацією, він сім днів провів на Сейшельських островах. «Зазначені в декларації суми відповідають реаліям. Кошти, які ми заплатили за це перебування, будуть вказані у наступній електронній декларації. Я вказав також подарунок сина, який займається бізнесом і який надав нам гроші для оплати семиденного відпочинку. Решта грошей, витрачених на наші потреби, також будуть вказані в декларації в березні-квітні», - каже Юрій Луценко.

Генпрокурор України зазначив, що «жодних надмірностей не було». «На жаль, так сталося, що реально відпочивати без проведення дискусій і мітингів я можу тільки за кордоном. Мій син, який платить податки і є волонтером 55-ї запорізької бригади, може дозволити допомогти нам отримати відпочинок перед важким роком. Зверніть увагу на декларацію і наявність грошей у моїй сім'ї - вона дозволяє ці речі», - додав він.

Як пише «Радіо Свобода», відпочинок на Сейшельських островах обійшовся родині Генерального прокурора України у понад 50 тисяч євро.

Читайте АСН в Google News