У мережі розгорається скандал через співачку-трансгендера та Тіну Кароль

30.01.2018, 12:07

Український виконавець-трансгендер Борис Апрель, який взяв тепер жіночий псевдонім Зіанджа став причиною запеклих суперечок у мережі. Так частині глядачів вокального шоу "Голос країни-8", на якому він виступив, новий образ сподобався, а частини - ні.

З другими була солідарна і співачка Тіна Кароль, яка хоча і вибрала Зіанджу на шоу, але жорстко розкритикувала її образ, висловивши думку, що в ньому занадто багато "фастфуду". Співачка мала на увазі гонитву за новинами і сенсацією.

"У тебе дуже великий шлях. Занадто багато зайвого. Я знаю, що таке шоу-бізнес, людей, які створюють враження, але я більш консервативна. Безумовно, пройти шлях від Бориса Апреля до Зіанджі - це нереально важко, але і незрозуміло, чи потрібно було це". Зауважимо, що вокальні дані оновленого Бориса Апреля вразили всіх суддів.

Однак шанувальники Зіанджі буквально закидали Кароль у відповідь критикою і навіть образами. На що та відповіла відеозверненням, у якому акцентувала увагу на тому, що лише прагнула поліпшити образ нової співачки і допомогти їй на творчому шляху.

Читайте АСН в Google News