Губернатор Гаваїв загубив пароль від Twitter і не повідомив про "ракетну загрозу"

23.01.2018, 15:21

Губернатор штату Гаваї Девід Айдж в момент загальної паніки після оголошення про ракетну загрозу не зміг попередити жителів про те, що повідомлення неправдиве, бо забув логін і пароль свого мікроблога в Twitter, передає сайт Star Advertiser.

Як відомо, вранці 13 січня жителі Гаваїв отримали смс з попередженням про загрозу ракетного удару. Серед громадян почалася паніка, і тільки через 17 хвилин після першого повідомлення було оголошено, що воно помилкове.

Пізніше Айдж розповів, що його Twitter ведуть помічники, тому не знав ні логіна, ні пароля. «Повинен зізнатися, що я не знав логінів своїх облікових записів у Twitter і паролів до них, тепер, безумовно, ми змінили ситуацію. Я встановив додаток на свій телефон, щоб безпосередньо спілкуватися в соціальних мережах», - зазначив губернатор.

Нагадаємо, пізніше з'ясувалося, що причиною оголошеної вранці 13 січня на Гаваях через наближення балістичної ракети помилкової тривоги став людський фактор, співробітник екстреної служби випадково натиснув не ту кнопку.

Читайте АСН в Google News