КІМВ пішов на планові канікули і не має проблем з фінансуванням - прес-центр

18.01.2018, 16:55

Інститут міжнародних відносин, який є підрозділом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, перебуває на планових канікулах, як і університет, і не має проблем з оплатою за опалення. Як пояснила ASN глава прес-центру Інституту міжнародних відносин Катерина Сербіна, до 23 січня тривають на канікули за планом, затвердженим ще в 2016 році.

На уточнююче запитання Сербіна відповіла, що в інституту немає проблем з фінансуванням, і рішення працювати в такому режимі було прийнято у зв'язку з доцільністю і не є вимушеним заходом. Також Сербіна повідомила, що першими про проблеми в КНУ розповсюдили інформацію російські ЗМІ.

Центр комунікацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка повідомляє, що канікули тривають до 23 січня. А з 24.01.2018 р. по 28.02.2018 р. факультети та інститути планують проведення навчальних та виробничих практик за межами університету, написання курсових і дипломних робіт, а також виконання завдань самостійної роботи, говориться на сайті КНУ. Цей графік був затверджений розпорядженням ректора за №42 від 20.03.2017.

Читайте АСН в Google News