В ОБСЄ погодилися сприяти відновленню зв'язку в "ДНР"

17.01.2018, 12:23

В ОБСЄ заявили про готовність надати сприяння у проведенні ремонтно-відновлювальних робіт на пошкодженій лінії стільникового оператора Vodafon на Донбасі. Про це повідомляють ЗМІ псевдореспубліки.

Водночас там уточнили, що місія буде на час ремонту стільникового обладнання дзеркально патрулювати по обидва боки, але за умови надання сторонами гарантій безпеки. При цьому співробітники ОБСЄ нібито повідомили, що після аварії почали використовувати альтернативні засоби зв'язку, які працюють на територіях ОРДЛО.

Також у "ДНР" нагадали, що після того, як припинив працювати український мобільний оператор Vodafonе, місцеві жителі масово переходять на стартові пакети місцевого оператора. Так 50 тисяч громадян купили картки оператора «Фенікс», який працює на Донбасі. Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що, на думку заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки, бойовики в "ДНР" захопили обладнання оператора Vodafone, а оператор "Фенікс" є поза законом.

Читайте АСН в Google News