У Слов'янську зловили двох бойовиків

27.09.2015, 18:12

У Слов'янську затримано двох бойовиків «ДНР». Про це повідомляє прес-служба МВС.

За інформацією правоохоронців, затримано батька і сина, які підозрюються в участі в незаконних збройних формуваннях. У їхньому будинку були заховані гранатомети і боєприпаси. Як повідомляється, під час окупації міста чоловіки добровільно вступили до лав терористичної організації «ДНР» і в період з квітня по липень 2014 року несли службу на блокпосту поблизу комбікормового заводу.

«Батько і син з першого дня разом із бойовиками встановлювали блокпости, а також надали свій будинок, який знаходиться поблизу заводу, терористам для проживання», — йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що в обов'язки затриманих входило чергувати зі зброєю на блокпосту, здійснювати незаконний огляд транспорту та громадян, а також виявляти проукраїнськи налаштованих жителів.

У міліції зазначили, що після звільнення міста від окупації бойовиків син тривалий час переховувався на території РФ, а батько — у Харківській області.

«Як тільки бойовики навідалися в рідний будинок в приватному секторі Слов'янська, їх було затримано. При огляді домоволодіння і господарських будівель правоохоронці виявили та вилучили два протитанкових гранатомети, 20 патронів калібру 12,7 мм і 60 патронів калібру 7,62 мм», — йдеться в повідомленні.

Наразі затриманих утримують під вартою.

Читайте АСН в Google News