Порнозірці заплатили $ 130 тисяч за мовчання про секс із Трампом

13.01.2018, 15:48

У 2016 році адвокат глави США Дональда Трампа заплатив 130 тисяч доларів колишній зірці фільмів для дорослих, щоб вона не розповідала про секс із Трампом, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на інформоване джерело.

Як повідомляється, в 2016 році адвокат Дональда Трампа Майкл Коен заплатив колишній порноактрисі Стефані Кліффорд 130 тисяч доларів у рамках угоди, яка забороняла жінці публічно обговорювати інтимну зустріч з Дональдом Трампом у 2006 році, яка відбулася після знаменитого турніру з гольфу на озері Тахо. Крім того, два джерела в ABC News повідомили, що раніше Стефані Кліффорд домовлялася з продюсерами телеканалу про інтерв'ю і готова була обговорити Дональда Трампа. В The Daily Beast також повідомили, що порноактриса попередньо домовлялася і з ними, проте за кілька днів до президентських виборів відмовилася від інтерв'ю.

Нагадаємо, в грудні минулого року три жінки, які звинуватили в 2016 році Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, публічно повторили свої звинувачення і закликали Конгрес США провести відповідне розслідування.

Читайте АСН в Google News