В Омську стався вибух газу в 5-поверховому будинку, введено режим НС

12.01.2018, 18:29

У 5-поверховому будинку в Омську стався вибух газу, в результаті постраждали 8 осіб. Про це заявив представник регіонального Міністерства охорони здоров'я, передає «Газета.ру».

«Всього 8 постраждалих, зокрема сім'я з 6 осіб. Це двоє дорослих і четверо дітей - троє семирічних і один восьмирічний. У всіх них опікова травма, їх доставляють в опіковий центр ЛШМД №», - повідомили в МОЗ.

Також до медиків звернулися двоє чоловіків, один з яких зістрибнув з другого поверху і отримав перелом однієї або обох ніг, ще у одного поріз ноги. Стан шістьох постраждалих оцінюється як важкий.

У МНС РФ заявили, що в зв'язку з вибухом газу в Омську введений режим НС. На місці події працюють 134 співробітники МНС і 20 одиниць техніки.

За попередніми даними, вибух призвів до порушень конструкції житлового будинку. Відзначається, що в результаті вибуху конструкція будівлі за адресою вулиця 5-та Кордна, будинок 9 була порушена, частково обвалилася стіна в сусідньому під'їзді, обвалився балкон. Крім того, виникла пожежа.

Читайте АСН в Google News