Міноборони РФ відзвітувало про ліквідацію сирійців, які атакували авіабазу Хмеймім

12.01.2018, 18:04

Міністерство оборони Росії рапортувало про ліквідацію групи повстанців, які 31 грудня 2017 року провели обстріл з мінометів російської авіабази Хмеймім у Сирії. Про це повідомили в прес-службі оборонного відомства країни-агресора.

У Мінборони РФ заявили, що повстанці базувалися поруч із західним кордоном провінції Ідліб. Відзначається, що знищення повстанців проводилося за допомогою високоточного боєприпасу «Краснопіль». «Російською військовою розвідкою в провінції Ідліб було розкрите місце кінцевого складання і зберігання терористами ударних безпілотних засобів літакового типу», - повідомили в Міноборони.

Крім того, був знищений склад безпілотників. «Після прибуття терористів на об'єкт, де вони готувалися до пересадки в мікроавтобус, вся диверсійна група була знищена високоточним боєприпасом «Краснопіль», - додали в міністерстві.

Нагадаємо, авіабазу «Хмеймім» РФ у провінції Латакія (Сирія) 6 січня ввечері атакували 13 ударних безпілотників. У генштабі РФ заявили, що їхнім військовим нібито вдалося перехопити управління 6 БПЛА, ще 7 безпілотників було знищено. Разом з тим, у ЗМІ писали, що були знищені 7 літаків і 1 вертоліт ЗС РФ. Загинули, тільки за офіційними даними, 2 військових РФ.

Читайте АСН в Google News