Кабмін відреагував на пропозицію Путіна віддати техніку з Криму

12.01.2018, 17:38

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував президенту країни-агресора Володимиру Путіну разом з українською військовою технікою повернути Україні тимчасово окупований Крим. Про це прем'єр заявив під час поїздки в Донецьку область, передає УНІАН.

У відповідь на пропозицію Путіна повернути Україні військові кораблі і авіатехніку з окупованого Криму Гройсман сказав: «Зустрічна пропозиція президенту РФ - разом з флотом повернути Крим. Готові прийняти найближчим часом».

Нагадаємо, 11 січня Путін заявив, що Росія готова передати Україні військові кораблі і авіатехніку з Криму. Однак, за словами лідера Кремля, вся техніка перебуває «у жалюгідному стані, але це вже не наша справа».

Як відомо, в Криму залишилося 17 кораблів, катерів і суден, зокрема 11 бойових кораблів, серед яких великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський», корабель управління «Славутич», протичовнові корвети «Тернопіль» та «Луцьк», морські тральщики «Черкаси» і «Чернігів», великий підводний човен «Запоріжжя», рятувальний буксир «Кременець» тощо.

Читайте АСН в Google News