Вбивство Ноздровської розслідують приватні детективи - адвокат

04.01.2018, 15:57

До розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської залучені приватні детективи. Про це повідомив адвокат Віталій Мацелюк, передає Укрінформ.

«Моє адвокатське об'єднання «Артес» буде розслідувати цю кримінальну справу самостійно і, крім того, ми залучили приватних детективів з охоронної фірми «Шериф», - сказав Мацелюк.

За його словами, фахівці в даний час збирають інформацію, якої згодом планують поділитися з офіційним слідством. На даний момент розглядають 4 версії вбивства, три з яких - офіційні. Однак детективи мають підстави вважати, що мотиви для вбивства могли бути особистого характеру.

«На відміну від офіційного слідства, у нас є деякі моменти, які дають підстави вважати, що мотиви для вбивства могли бути особистого характеру. Це її особисте життя», - зазначив Мацелюк.

Нагадаємо, 1 січня було знайдено тіло Ірини Ноздровської. Попередня причина смерті - численні ножові поранення, після чого її тіло скинули в воду. Офіційне слідство розглядає три версії вбивства Ноздровської: це вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Россошанського, вбивство на професійному ґрунті і побутовий конфлікт.

Читайте АСН в Google News