Житель Харківської області з ревнощів заявив у поліцію, що його дівчина готує теракт

21.12.2017, 12:28

Житель села Гаврилівки Харківської області заявив в поліцію на свою дівчину, яка нібито готувала вибух. Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Барвінківський райсуд Харківської області підтримав позицію Лозівської місцевої прокуратури та визнав винним 31-річного чоловіка у свідомо помилковому повідомленні про підготовлюваний вибух (ч. 1 ст. 259 КК України). Жителю села призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

За даними правоохоронців, в серпні 2017 року співмешканка зловмисника поїхала з подругою в село Близнюки до друзів. У цей час чоловік, добряче випивши з друзями, приревнував дівчину. Розлютившись на неї, він зателефонував із мобільного в поліцію і повідомив, що співмешканка готує теракт в районному відділі поліції. Потім вимкнув телефон і викинув картку з номером.

Правоохоронці бомбу не знайшли і почали шукати того, хто телефонував. В ході досудового розслідування і судового розгляду хлопець свою провину визнав в повному обсязі і розкаявся.

Читайте АСН в Google News