Москаль погрожує набити обличчя заступнику міністра Туці за «сепаратизм на Закарпатті»

19.12.2017, 13:13

На Закарпатті немає проблеми сепаратизму. Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, передає «Гордон».

Коментуючи заяву заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки про те, що в регіоні фіксують прояви «м'якого сепаратизму», Москаль заявив: «Сепаратизму на Закарпатті не було, немає і ніколи не буде. Якщо пан Тука через свою недорозвиненість не розуміє, що таке національна символіка і державний прапор Угорщини, нехай не лізе в ті справи, які не пов'язані з його повноваженнями. Ми не вивішуємо тут прапори «ДНР», «ЛНР» або РФ».

Голова ОДА додав, що на Закарпатті вивішують ту символіку, яка дозволена законами України. «Неграмотних людей не можна в уряд пускати», - зазначив Москаль.

«Закарпаття не було ніким окуповано. Якого хріна він сюди лізе? Я десь його зустріну в Києві і обов'язково йому це все висловлю в літературній формі. Нехай цей ідіот Тука йде і звільняє окуповані території, а не розносить плітки», - підкреслив губернатор.

За його словами, угорська громада жодної загрози для України не становить. «Що стосується других паспортів, то в першу чергу це проблема Києва, а вже потім - Закарпаття. Багато з прикордонних сіл працюють в Угорщині лікарями, вчителями, ким завгодно... Я Туці наб'ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття», - резюмував Москаль.

Читайте АСН в Google News