На "недотелеканалі" Клименка пройшли обшуки

12.12.2017, 22:58

Співробітники військової прокуратури і Служби безпеки України провели обшук і вилучення техніки на каналі Klymenko Time, який фінансує екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко, якого підозрюють у крадіжці державних грошей. Про це співробітники каналу повідомили на сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вранці, 12 грудня, в студію Klymenko Time прийшли з обшуком співробітники Головної військової прокуратури і Служби безпеки України. Прийшли без рішення слідчого судді, за постановою слідчого прокурора. Самі виписали постанову – самі прийшли", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що правоохоронні органи підозрюють, що співробітники каналу причетні до злочинів, але не уточнюється до яких.

Вони відзначили, що слідчі вилучили всі електронні носії інформації: флешки, жорсткі диски, комп'ютери і ноутбуки. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники правоохоронних органів відкрили нову кримінальну справу стосовно колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка. Також повідомлялося, що арештоване майно Олександра Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів.

Читайте АСН в Google News