РНБО і НАТО уклали низку договорів про співпрацю

22.09.2015, 13:38

Секретар РНБО Олександр Турчинов і генсек НАТО Йенс Столтенберг підписали дорожню карту програми партнерства зі стратегічних комунікацій між Радою національної безпеки і оборони України та Міжнародним секретаріатом НАТО. Про це передає кореспондент «Аналітичної служби новин» (АСН).

Як повідомляється, програма партнерства спрямована на здійснення комплексної підтримки України у сфері стратегічних комунікацій, зокрема протидію російській пропаганді та інформування громадськості про події в Україні.

Крім того, перший заступник секретаря РНБО, голова Міжвідомчої комісії з політики військово-технічної співпраці та експортного контролю України Олег Гладковський разом з представником НАТО з оборонних інвестицій Ернестом Герольдом підписали спільну декларацію про посилення оборонно-технічної співпраці України з НАТО.

Також міністр закордонних справ України Павло Климкін та генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг підписали угоду між урядом України та Організацією Північноатлантичного договору про статус представництва НАТО в Україні.

Читайте АСН в Google News