Розпочалося чергове засідання суду в справі Романа Насірова

07.12.2017, 10:27

У Києві 7 грудня відбулося чергове засідання суду у справі Романа Насірова. Сам він упевнений, що суд "покаже політизованість справи". Про це в інтерв'ю журналістам перед засіданням заявив тимчасово відсторонений від обов'язків глава Державної фіскальної служби Роман Насіров, передає кореспондент ASN.

"На суді ми покажемо, що ця справа проти мене придумана, заангажована і політизована. Ця справа не має предмета, суті і нічого спільного ні з Кримінальним кодексом, ні з КПК, ні з чим-небудь. Якоюсь мірою я радий, що сьогодні у нас перше засідання суду. І ми будемо просити суд, щоб ці засідання призначали майже кожен день. Щоб суд швидше поставив крапку в цій справі в цілому", - заявив він.

Насыров додав, що від сьогодні і з кожним засіданням суду українське суспільство буде розуміти заангажованість справи проти нього. Також він упевнений, що в підсумку стане ясно, хто був замовником цієї справи. Нагадаємо, сьогодні Шевченківський районний суд міста Києва почне розгляд обвинувального акта по суті проти усуненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем і в службовій підробці, а також щодо його підлеглого Володимира Новікова за звинуваченням у зловживанні службовим становищем.

Читайте АСН в Google News