Саакашвілі заявляє, що протягом двох днів його посадять у СІЗО

29.11.2017, 15:36

Позбавлений громадянства політик Михеїл Саакашвілі заявив, що протягом наступних "одного-двох" днів його посадять у СІЗО, звинувативши у "спробі державного перевороту". Про це він сказав під час брифінгу в офісі своєї партії 29 листопада, передає кореспондент ASN. При цьому політик зазначив, що, можливо, це його останній брифінг у цій будівлі.

"Вони підняли якісь неіснуючі справи з часів моєї роботи в обласній адміністрації Одеси. Їх різко ... (актуалізували - авт.). Вони дали доручення, я знаю це на 100%, департаменту, яким керує підручний Кононенко, заступник голови СБУ, якийсь Коваленко. Вони два дні тому запросили зразки мого голосу з метою фальсифікації аудіозаписів моєї розмови. І збираються це в день мого арешту опублікувати", - заявив політик.

Саакашвілі вважає, що таким чином "влада хоче зірвати мітинг, запланований на 3 грудня". Але тим не менше він закликав навіть у разі його затримання прийти на мітинг і "не боятися це зробити".

Саакашвілі звинуватив владу в корупції, заявивши, що політики в Україні "остаточно втратили довіру народу". Треба відзначити, що в урядовому кварталі, особливо - в кварталі, де розташована Адміністрація президента, значно посилені наряди поліції і знову з'явилися декілька сотень нацгвардійців.

Читайте АСН в Google News