В Україну йде потепління: найкраща температура для застуди та грипу

29.11.2017, 11:46

У четвер, 30 листопада, на більшій частині території України очікується потепління. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, встановиться температура повітря - найсприятливіша для вірусів і простуд, як кажуть «гнила». На Заході України та в східних областях 30 листопада можливі опади і низька температура повітря - вночі до «мінусів», вдень близько нуля, ожеледь.

«На решті території очікується потепління. Потепління охопить Одеську, Миколаївську, Херсонську області, Запоріжжя, Черкаси, Кропивницький, Дніпро, Вінницю, Житомир і Київ. З районами, звичайно. Очікується вдень + 4... + 8 градусів, а на півдні місцями + 7... +12 градусів», - зазначила синоптик. За її словами, істотні опади малоймовірні, ясно.

У Києві в найближчу добу сильна ожеледь, ожеледиця, а завтра вдень в столиці потеплішає до +5... +6 градусів. Опадів істотних завтра не буде, але ввечері вони з'являться. «Особливий нюанс завтрашньої погоди - насувається сильний, до штормового, вітер», - додала Діденко.

Читайте АСН в Google News