"Ідіть в ж...пу!" Зеленський записав нове звернення

24.11.2017, 17:38

Актор і продюсер Володимир Зеленський, який після вчорашнього відеозвернення вислухав на свою адресу і на адресу серіалу "Свати" багато слів підтримки і критики, записав ще одне "послання до народу".

У ньому комік спочатку дякує всім, хто підтримав його, каже, що прочитав усі коментарі до свого відео і навіть не спав заради цього. Потім він згадав про "людей, які називають себе блогерами і журналістами":

"Слухайте, ну ви ж люди, а не собаки. Що ж вам дали команду фас і ви побігли. Згадайте, хто ви є насправді, загляньте у свій внутрішній світ. В серце, хоч на кілька секунд!" - емоційно говорить Зеленський на відео.

Також він спробував відповісти на запитання, найчастіше ставляться. "Кому нахрін потрібен цей серіал. Відповідаю - смаків багато, не подобається - не дивишся. Але у нього 800 мільйонів переглядів на You Tube." Свати"- це пропаганда? Хлопці, окстіться!" Свати - про сім'ю, про кохання, про дітей. Там немає нічого крім гумору!" - заявив Зеленський. Також він словами одного з героїв серіалу звернувся до всіх "хто сварить народ і країну"- "Ідіть в ж ... пу".

Нагадаємо, після того, як СБУ заборонила в'їзд в Україну російському акторові Федору Добронравову, з'явилася інформація, що серіал "Свати", в якому він грав головну роль, можуть заборонити.

Читайте АСН в Google News