В СБУ відповіли на обурення Зеленського можливою забороною серіалу «Свати»

24.11.2017, 08:30

Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська погодилася з обуренням, висловленим актором і продюсером Володимиром Зеленським з приводу можливої ​​заборони серіалу «Свати». Пост з підтримкою вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Можу особисто від себе погодитися з обуренням відомого шоумена. На жаль, сьогодні найбільший інтерес преси становлять саме питання заборони в'їзду російських співаків і акторів», — зазначила Гітлянська.

За її словами, СБУ не може забороняти фільми або серіали, так як це — компетенція Мінкульту. Нагадаємо, раніше СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому актору з серіалу «Свати» Федору Добронравову на 3 роки за публічну підтримку анексії Криму. Однак користувачі соцмереж не побачили логіки заборони на в'їзд, якщо актора кожен день спостерігають на екранах телевізорів.

Після цього в Держкіно заявили, що не можуть в даний момент заборонити демонстрацію в Україні серіалу «Свати» з тієї причини, що не має відповідних документів Міністерства культури. При наявності дозволу Держкіно відкличе прокатне посвідчення серіалу.

Читайте АСН в Google News