У Авакова обіцяють безпеку українців тільки через кілька років

15.11.2017, 13:27

На засіданні Кабміну в ході презентації затвердженої Стратегії розвитку органів МВС до 2020 року заступник голови МВС Тетяна Ковальчук заявила, що до того часу буде повна прозорість органів МВС і безпека українців. Про це передає кореспондент ASN.

"Стратегія розвитку системи Міністерства внутрішніх справ до 2020 року є вектором розвитку всіх органів системи МВС як невід'ємної системи сектора національної безпеки і оборони України", - заявила вона.

За її словами, Стратегія підготовлена ​​спільно з європейськими колегами, що дозволило визначити стратегічні пріоритети.

"Ми об'єднаємо всі органи системи МВС для орієнтації на потреби суспільства. Стратегія передбачає: створення безпечного середовища, протидію злочинності, дотримання і забезпечення прав людини, ефективне інтегроване управління кордонами та збалансовану міграційну політика, якість та доступність до державних послуг, ефективне управління, прозорість і підзвітність і, звичайно, розвиток кадрового потенціалу та захист наших працівників", - сказала вона.

При цьому міністр закордонних справ України Павло Клімкін підтвердив, що текст Стратегії готувався спільно з колегами України з ЄС.

"У тексті дуже багато термінів англійською мовою... Це хороша робота", - додав він.

Читайте АСН в Google News