Рада зібралася на вечірнє засідання щодо сільської медреформи

14.11.2017, 16:27

Спікер Андрій Парубій відкрив вечірнє засідання Верховної Ради України, де зареєструвалися 353 нардепів. Про це передає кореспондент ASN.

"Ми продовжимо розгляд проекту закону про сільську медицину, ми зупинилися на 18-й правці", - сказав спікер. Також голова парламенту повідомив, що відбулося засідання робочої групи за участю нардепів всіх фракцій.

"І ми прийшли до того, що сьогодні треба внести до порядку денного проект закону про реформу парламенту. А в четвер перейти до його розгляду", - додав він.

Згідно з порядком денним на вівторок, після ухвалення закону про медреформу на селі депутати перейдуть до розгляду в першому читанні законопроекту про Державний бюджет на 2018 рік.

Так, нардеп "Народного фронту" Георгій Логвинський у кулуарах парламенту перед початком вечірнього засідання прогнозував ухвалення закону сьогодні. Хоча, за його словами, деякі нардепи голосуватимуть проти з однієї причини.

"Бо вони завжди проти! А Баба Яга проти! Ось така ось позиція. Але вона неприйнятна. Тому що бюджет - це фінансування армії, соціальних дотацій... Діалог відкритий. Я впевнений, що прем'єр-міністр спілкується з усіма фракціями, щоб бюджет був ухвалений", - сказав він.

Читайте АСН в Google News